top of page

Het belang van je winkel inrichten; van directe invloed op je omzet!

Wat is het belang om je winkel in te laten richten door een pro? Jij, winkelier én ondernemer weet als geen ander welke producten je klanten willen. Daar ben je een kei in. Maar hoe kan je de gewenste sfeer in je winkel krijgen waar klanten zich meteen thuis voelen, langer blijven en meer besteden?

Meer winkelbeleving, meer klanten, een hogere omzet; het doel van elke ondernemer. Dit alles hangt samen met het gevoel wat je (potentiële) klant krijgt als deze je zaak binnenkomt. Door de juiste sfeer voelt je klant zich thuis, gaat sneller je winkel betreden en langer in je winkel verblijven zodat deze de kans op meer aankopen vergroot.

Het is dus van groot belang dat je winkel zo optimaal mogelijk is ingericht, en dat je onderscheidend bent van de rest.

 

Wie kan je helpen om een winkel optimaal in te richten?

indeling winkel inrichten.jpg

Het antwoord is: een professional die bij het ontwerp zich helemaal inleeft in wat jij voor ogen hebt. Wij als interieurontwerpers gaan uitgebreid met je in gesprek en stellen een hoop vragen. Wie is je klant, wat is het doel van het winkelbezoek (bijvoorbeeld snelle verkoop of juist zo lang mogelijk verblijven), wat is een logische routing, etc.

Na het eerste gesprek worden alle input en ideeën in een eerste ontwerp gegoten welke we terugkoppelen aan de opdrachtgever. Hiermee gaan we aan de slag tot het uiteindelijke eindresultaat ontstaat, waarbij een origineel en functioneel ontwerp klaar ligt om een succesvolle winkel te realiseren.

 

Bij diverse projecten zijn onze diensten al bewezen; zelfs door kleine aanpassingen merkte de ondernemer direct verschil door toenemende verkoop op zijn productgroepen.

17jan 3D scene 12.jpg

Laat je overtuigen door de testimonial van twee enthousiaste dames in de lingeriebranche, beiden werkzaam binnen succesvolle bedrijven. https://www.studioblauw.com/ontwerp-lingeriewinkel

n.b.; door wijzigingen van een lokale naar regionale functie gaat deze zaak uitbreiden naar het dubbele aantal m2. 

Benieuwd wat we er deze keer van hebben gemaakt? 

bottom of page