ONTWERP SHOWROOM ZONWERING

Showroom ontwerp zonwering

Een ruime bedrijfshal met grote producten vereist een andere aanpak dan een standaard oplossing

WIE

Van Poppel montage 

WAAR

Veldhoven

RUIME BEDRIJFSHAL EN GROTE PRODUCTEN

Een ruime bedrijfshal en grote producten vragen om een andere kijk op presentatie dan wanneer er veel kleinere producten moeten worden gepresenteerd:

KUNNEN JULLIE MIJ HELPEN?

"Kunnen jullie mij helpen?" was de vraag van Kevin van Poppel, toen hij met de bouwtekeningen bij Studio Blauw terecht kwam. Het pand moest nog worden gezet. Om meteen de juiste sfeer neer te zetten van hoe  iets kan worden, hebben we het interieur in 3D gezet.

Kevin had zelf voor ogen hoe hij het qua productpresentatie ingedeeld wilde zien, maar vreesde dat de grote ruimte ongezellig zou aanvoelen.

ELEMENTEN IN VERHOUDING

De kunst is, om alle elementen in verhouding te brengen: planten brengen niet alleen sfeer, maar zijn ook goed voor klimaatbeheer (luchtvochtigheid) en akoestiek. Daarom is er een maatwerk plantenbak ontworpen die in verhouding staat tot de rest. Ook door elders grote potten en grote planten te plaatsen komen de te verkopen producten goed tot zijn recht. 

GEBRUIK VAN HOUT

Door het gebruik van hout krijgt het geheel een warme uitstraling; het is tevens een product wat ook buiten wordt toegepast (aansluitend bij het productassortiment). 

Door de houten panelen tevens in de tv-wand te betrekken, wordt het scherm niet een losstaand item in de ruimte, maar is het een onderdeel van het geheel.

De vertikale lijnen zorgen voor een mooie hoogtebeleving.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen ?

Fijne samenwerking met Studio Blauw

Het was een fijne samenwerking met Studio Blauw: ik kwam met ze in contact omdat het samenwerken met lokale ondernemers mij aanspreekt. Het eerste telefonische contact liep via Ilse welke ik als prettig heb ervaren. Hierop volgde de intake met Fred en Ilse samen, waarbij Fred de projectleider was betreffende het advies en offerte-aanvragen.  Deze fijne samenwerking heeft geleid tot een schitterende showroom in ons nieuwe pand.