indeling restaurant

naar aanleiding van de gemaakte indeling ontwerp van het restaurant is een kleuren en materialenplan opgesteld

basis kleuren ontwerp restaurant

bijgaand worden de te gebruiken basis kleuren en materialen voor het ontwerp van het restaurant weergegeven.

ontwerp ontvangstruimte

het ontwerp van de ontvangstruimte waarin frisse en zachte tonen elkaar aanvullen

aankleding zitbanken

de aankleding van de zitbanken wordt gecomplementeerd door een opvallende eyecatcher aan de wand: een Oosters aandoende afbeelding met groene en roze accenten. De felle kleuren van de vissen komen terug in de verlichtingsarmaturen.

meubilair restaurant

maatwerk meubilair voor dit restaurant bestaat uit een ronde zitbank in groene tint, ronde tafel in licht hout en oud roze stoelen. Stoffen zijn in een rijke, fluwelen uitvoering.

afscheiding zitgedeelten

om de zaak niet te kolossaal te laten ogen en meer privacy tussen de gasten te creëren, bestaat de afscheiding van de zitgedeelten uit een hoge bak waarin planten geplaatst kunnen worden. Dit is tevens bevorderend voor de sfeer en akoestiek.

ontwerp bar

de basis van het ontwerp van de bar is een houten geraamte, in een lichte tint. Het blad is gemaakt met HiMacs, welke qua kleur goed combineert met de kastenwand. Het aanzicht van de bar wordt betegeld met een schubbentegel

ontwerp vip ruimte

het ontwerp van de vipruimte is geïnspireerd op een schilderachtige afbeelding van Jasmijnbloemen, verwijzend naar de naam van het restaurant (waar tevens alle accentkleuren in voorkomen). Deze ruimte is apart afsluitbaar van het restaurant. Luxe fluwelen stoelen rondom de lichte tafel laten het fris en luxueus stralen.

ontwerp afhaalbalie restaurant

het ontwerp voor de afhaalbalie van het restaurant is afgestemd op de rest van het interieur; staand in dit gedeelte is er een stukje doorkijk naar het restaurant, zodat alles bij elkaar past. Hier is een meer trendy behang met lijntekening toegepast. Aan de andere zijde een ombre behang.

uni behang

een uni behang op de wand richting de toiletgroep brengt rust. Geadviseerd is om op deze wand evt. nog een lichtgevend accent toe te passen, waarop wordt aangegeven waar de toiletten zich bevinden.

toiletgroep ontwerp

de toiletgroep krijgt een vrolijk ontwerp: het jasmijnbehang wordt op een wand bij de wastafels geplaatst, waarbij 1 wand in het toilet een warm oranje-gele kleur krijgt. Het wastafelblad wordt van een passend plaatmateriaal gemaakt.

Kleuradvies en materialenplan

Een bestaand Chinees restaurant gaat met een nieuw concept starten, waarbij Studio Blauw een kleuradvies en materialenplan heeft samengesteld voor het nieuwe interieur. 

Jasmine Garden

Concept restaurant

Het concept voor het restaurant is dat gasten een avondvullende tijd beleven, waarbij telkens nieuwe Chinese en Japanse tapasgerechten per couvert besteld kunnen worden. 

Een warme en luxe uitstraling is gewenst.

Materiaalkeuze en kleuren

WAT

Oosters tapas restaurant

Omdat er weinig daglicht in het restaurant komt, wordt er gewerkt met lichte materialen: een lichte houtlook vloer, een basis van zachte wandkleuren en een licht houten barmeubel.

Dit wordt aangevuld met warme kleuren, welke komt uit een kleurenpalet wat de trend gaat worden voor de komende periode.

Tevens zie je de oudroze en warme mintgroene kleuren vaker in Oosterse sferen terugkomen.

Uitvoering van project

De uitvoering van het project wordt door de eigenaar zelf gedaan: Studio blauw gaf de juiste zet met kleurnummers en materiaalstalen, waarbij de eigenaar zelf op zoek ging naar passende stoffen en meubilair. 

Behang kan op maat worden besteld naar aanleiding van de doorgegeven afbeeldingnummers.

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact
toiletgroep ontwerp

de toiletgroep krijgt een vrolijk ontwerp: het jasmijnbehang wordt op een wand bij de wastafels geplaatst, waarbij 1 wand in het toilet een warm oranje-gele kleur krijgt. Het wastafelblad wordt van een passend plaatmateriaal gemaakt.