ONZE PORTFOLIO:

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

"Wij houden van mooie dingen maken"

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Projectinrichting Tilburg

Laat je projectinrichting Tilburg slagen met een goed interieurontwerp

 

Het belang van een goede kantoor- en winkelinrichtingen worden door veel ondernemers onderschat. Wanneer er niet goed is nagedacht over de inrichting kan dit grote gevolgen hebben. Een verkeerde en niet doordachte inrichting kan omzet en productiviteit verlagen, wat je uiteindelijk veel geld kan kosten. De werksfeer wordt bevordert en medewerkers en klanten worden geïnspireerd wanneer je bedrijf door een professional is ingericht. Als je de negatieve gevolgen van een slecht ingedeelde werkplek ervaart, dan kan het tijd worden om je bezig te houden met projectinrichting Tilburg.

 

Het inrichten van je project Tilburg door een interieurontwerper

 

Hoe start je het inrichten van je project in Tilburg? Niet iedere ondernemer zal hier voldoende ervaring mee hebben. Met een betrouwbare interieurontwerper maak je immers een goede start. De interieurontwerper maakt voor jou een interieurontwerp die aansluit bij jouw wensen en het karakter van je bedrijf. Hiermee wordt een goede basis gelegd voor de start van je projectinrichting. Wanneer je een betrouwbare interieurontwerper zoekt, neem dan eens contact op met Studio Blauw. Bij ons wordt net een stapje verder gedacht over de indeling van je kantoorvertrekken, de kantoorfaciliteiten en de routing van je klanten door een winkel.

 

Studio Blauw is jouw partner bij projectinrichting in Tilburg

 

Als je op zoek bent naar een ervaren en deskundig interieurontwerper, dan is Studio Blauw graag jouw partner. Tijdens het ontwerpen nemen wij alle facetten mee die belangrijk zijn voor een bedrijfsinterieur. Niet alleen moet je inrichting een stijlvolle, bijzondere of originele uitstraling hebben. De indeling moet praktisch zijn voor zowel je klanten als medewerkers. Wij zetten ons ontwerp om in een fraaie presentatie, zodat je een goed beeld krijgt hoe je projectinrichting eruit komt te zien. Voor een compleet beeld laten we je tevens kennismaken met diverse producten en materialen die we kunnen toepassen in je interieur.

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact