ONZE PORTFOLIO:

"Wij houden van mooie dingen maken"

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Projectinrichting Eindhoven

Je projectinrichting Eindhoven professioneel organiseren

 

Hoe je projectinrichting aanpakt is onder andere afhankelijk van wat voor soort bedrijf je hebt. Bij de projectinrichting van een winkel zul je met andere zaken te maken krijgen dan de inrichting voor een kantoor. Bij een winkel staat naast de indeling de gewenste uitstraling centraal, zodat potentiële klanten zich als een magneet aangetrokken voelen tot je zaak. Voor een kantoor staan de gewenste gebruikersmogelijkheden centraal, welke in de juiste sfeer worden aangekleed. Welk soort projectinrichting in Eindhoven je ook wilt aanpakken, het ontwerp is cruciaal. Het is daarom verstandig om een professionele interieurontwerper in de arm te nemen. Zij maken voor jou het ideale ontwerp, zodat je een juiste basis hebt voor je projectinrichting.

 

Leg een goede basis voor het inrichten van je project in Eindhoven

 

Projectinrichting is meer dan meubels uitkiezen en op een bepaalde plek plaatsen. Wil je het professioneel aanpakken, dan dien je een degelijk ontwerp van het interieur in handen te hebben. Wil jij een start maken met het inrichten van je project in Eindhoven? Neem dan contact op met Studio Blauw. Wij hebben antwoord op al je vragen over hoe je een interieur het beste kunt aankleden en welke stijl het beste bij jouw bedrijf past. Tijdens een intake verzamelen wij dan ook zoveel mogelijk informatie over het bedrijf en de activiteiten, zodat we een goed profiel kunnen opstellen. Deze informatie nemen we mee in het ontwerp, zodat wij bij de eindpresentatie een ontwerp presenteren die nauwgezet bij het imago van je bedrijf aansluit.

 

Studio Blauw helpt je bij je projectinrichting in Eindhoven

 

Studio Blauw begrijpt je als je niet goed weet hoe je moet starten met projectinrichting. Het inrichten van je bedrijf is voor jou geen dagelijkse kost en vraagt een specialistische kijk. Voor ons is projectinrichting wel ons vakgebied,  waarbij we onze creativiteit en praktische visie kunnen loslaten op een op maat gemaakt ontwerp. Al veel bedrijven hebben we voorzien van een prachtig interieurontwerp. Door onze professionaliteit bereik je de meest optimale indeling en uitstraling van je bedrijf welke jij wenst. Als je op zoek bent naar een mooi ontwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen aangeven wat wij voor je kunnen betekenen.

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact