ONZE PORTFOLIO:

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

"Wij houden van mooie dingen maken"

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Projectinrichting Den Bosch

Een goede voorbereiding voor je projectinrichting in Den Bosch

 

Onder projectinrichting wordt alles verstaan dat te maken heeft met de inrichting van o.a. kantoren, bedrijfspanden en winkels. Tijdens de projectinrichting is het belangrijk om de mogelijkheden van uw ruimte te onderzoeken. Voor projectinrichting in Den Bosch schakel je daarom het beste een betrouwbare interieurontwerper in die rekening houdt met alle aspecten. Alleen zo krijg je een praktische indeling van je interieur en bovendien wordt er rekening gehouden met al je wensen op het gebied van interieuruitstraling. Met de juiste begeleiding van een interieurontwerper mag je rekenen op een succesvolle afronding van je projectinrichting.

 

Hoe moet je het inrichten van je project in Den Bosch aanpakken?

 

Het inrichten van je project in Den Bosch start met contact opnemen met Studio Blauw. Als ervaren interieurontwerpbureau weten wij waarover we het hebben, als het gaat om projectinrichting. Ieder project is anders en verdient een persoonlijke aanpak op maat. We gaan dan ook met je samenzitten om jou en je bedrijf goed te leren kennen. Op basis van alle informatie maken we een indeling van je project in 2D. Ga je akkoord met de indeling? Dan gaan we het ontwerp verder uitdiepen. We maken een 3D presentatie, laten je kennismaken met diverse soorten materialen en producten en stellen een lichtplan op voor je interieur. Met ons eindontwerp heb je een stevige basis voor het slagen van je projectinrichting.

 

Inrichten project Den Bosch door Studio Blauw

 

Wat je ook wilt inrichten, een kantoor of een winkel, Studio Blauw heeft ervaring met vele projectinrichtingen. Jou als klant stellen wij voorop. Jij hebt immers bepaalde ideeën en eisen over hoe je interieur eruit moet komen te zien. Wij stellen ons dus goed op de hoogte van wat je als bedrijf wilt uitstralen en hoe je project ingedeeld moet worden. Zo komen we tot een eindontwerp die exact aansluit bij je wensen.

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact