VOORWAARDEN OVEREENKOMST STUDIO BLAUW

 

1.       Indien u tekeningen ontvangt van Studio Blauw kunt u de afmetingen op de tekening niet gebruiken om materiaal te bestellen; de tekening kan enkel worden gebruikt om een sfeerimpressie weer te geven, óf als richtlijn om een offerte op te vragen bij een leverancier. Mocht u materiaal wensen te bestellen, gelieve dan de leverancier de exacte maten op te laten nemen.

2.       Studio Blauw geeft geen bouwtechnisch advies: d.w.z. er kan geen advies worden uitgebracht over bijvoorbeeld de draagconstructie van muren, en of het technisch haalbaar is deze te verwijderen of te verplaatsen. Ook andere technische zaken worden niet door Studio Blauw beoordeeld. Wel is het mogelijk om informatie te achterhalen via het netwerk van Studio Blauw, maar deze is niet bindend.

3.       Studio Blauw geeft bij een kleuradvies de gewenste eindkleur aan. Het is aan degene die het materiaal aanbrengt om deze kleur zo goed mogelijk te benaderen. De stukadoor of schilder moet met zijn/haar vakkennis (en door eventueel een proefstuk aanbrengen) bekijken of het doorgegeven kleurnummer het gewenste eindresultaat brengt. Door het gebruik van verschillende materialen – structuren – verfkwaliteit of andere ondergrond kan een verf of pleister soms lichter of donkerder uitvallen.

4.       Indien u bij het kleuradvies kleurnummers ontvangt van de te gebruiken verf of het te bestellen behang, is Studio Blauw niet aansprakelijk voor foutief vermelde kleurnummers.

5.       De betalingstermijn bij Studio Blauw bedraagt 30 dagen na ontvangst van de factuur. Bij niet tijdige betaling binnen de termijn zal het factuurbedrag verhoogd worden met 15%, met een minimum van 50 euro, en worden verhoogd met 2% rente per maand gerekend vanaf de vervaldatum.

6.       Voor aanvang van de opdracht wordt een voorschot van 50% van de totale ontwerpkosten gevraagd.

7.       Bij annulering van de overeenkomst voor de opleverdatum, worden de reeds gemaakt uren doorbelast aan de klant.

8.       Elke klacht over het advies dient acht dagen na ontvangst van het ontwerp aangetekend aangeleverd te zijn bij Studio Blauw.

9.       Studio Blauw verricht alle inspanningen om binnen de gestelde termijn aan de verwachtingen van een advies te voldoen. Mocht deze termijn naar verwachting overschreden worden, zal dit zo spoedig mogelijk aan opdrachtgever worden vermeld. In geval van overmacht zal deze termijn worden opgeschort naar een evenredige termijn.

10.    Studio Blauw is gemachtigd om tijdens het ontwerpproces de overeenkomst te beëindigen.

 

Producten bestellen:

 

11.    Voor de levering van producten is Studio Blauw afhankelijk van zijn leveranciers; indien de verwachte levertijd niet behaald kan worden, neemt Studio Blauw zo snel mogelijk contact op om dit te melden.

12.    Maatwerkartikelen die u bij Studio Blauw bestelt, kunnen niet retour vanwege de specifieke afmetingen, stof of kleurcombinaties. Gelieve hiermee rekening te houden.

13.    Bij bestellingen van producten wordt een vooruitbetaling gevraagd.

 

Privacy:

 

Uw persoonsgegevens worden maximaal 1 maand na beëindiging van de opdracht bewaard in de Cloud. Indien Studio Blauw in uw opdracht, (toe)leveranciers bij de opdracht betrekt die op locatie hun producten plaatsen (bijvoorbeeld de interieurbouwer of leverancier van vloeren) dan geeft Studio Blauw uw gegevens aan hen door, zodat ze met u contact kunnen opnemen voor een afspraak.

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact