06 105 208 25 

ONTWERP SHOWROOM

Ontwerp Showroom

Studio Blauw is gevraagd om een ontwerp te maken voor deze showroom

WIE

Leidingshop

WAAR

Bergeijk

DE BEDRIJFSUITSTRALING

De bedrijfsuitstraling moet geïntegreerd zijn binnen een interieurontwerp. Deze kantoorruimtes, behorende tot een bedrijf wat onder andere beregeningsinstallaties verkoopt, geven meteen al de juiste indruk: door het plaatsen van een visual en stoere robuuste elementen wordt het buitenleven naar binnen gehaald.

JE KLANT THUIS LATEN VOELEN

Het is belangrijk om je klant meteen thuis te laten voelen als deze je bedrijf betreedt. Het moet duidelijk zijn dat hetgeen wat je wilt uitstralen, één geheel vormt met de rest van je bedrijf.

SHOWROOM

In een showroom moet de aandacht vooral uitgaan naar de producten zélf. Omdat in dit geval er veel kleine producten zijn, is er gekozen om een selectie uit het totaalaanbod, gegroepeerd per productgroep uit te stallen op een wit presentatieblok. Door de donkere achtergrond en steekt deze mooi af. De producten worden extra uitgelicht door spots aan een rail.

MAATWERK BALIE

Deze grote maatwerk balie biedt genoeg werkruimte aan medewerkers om grote bestelhoeveelheden op de balie te plaatsen. De horizontale latjes zijn een item wat op verschillende plekken in het interieur terug komt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen ?

.jpg

Reactie Dirk: 

Vanwege de groei van het bedrijf was besloten om een groter pand te betrekken. De staat waar deze zich in bevond, was niet iets wat paste bij de uitstraling van mijn bedrijf.

Gelukkig kwam ik in contact met Studio Blauw.

Bij het eerste uitgebreide gesprek heb ik mijn wensen kunnen aangeven, welke zij  op een deskundige manier hebben vertaald naar een totaalontwerp. Tijdens het hele proces is er regelmatig contact geweest, waarbij blijk van betrokkenheid is gegeven en er tevens ruimte was om kleine aanpassingen van mijn kant door te geven.

Het was prettig dat Studio Blauw de contacten met de interieurbouwer en andere uitvoerende partijen onderhield, zodat ik mijn handen vrij had om andere zaken te regelen.

Het totaal is niet alleen mooi geworden, maar ook praktisch gebleken. Door het gebruik van de juiste kleuren en materialen heeft De Leidingshop de uitstraling gekregen waar naar ik op zoek was.