top of page
06 105 208 25 

ONTWERP SHOWROOM

Ontwerp Showroom

Studio Blauw is gevraagd om een ontwerp te maken voor deze showroom

WIE

Leidingshop

WAAR

Bergeijk

DE BEDRIJFSUITSTRALING

De bedrijfsuitstraling moet geïntegreerd zijn binnen een interieurontwerp. Deze kantoorruimtes, behorende tot een bedrijf wat onder andere beregeningsinstallaties verkoopt, geven meteen al de juiste indruk: door het plaatsen van een visual en stoere robuuste elementen wordt het buitenleven naar binnen gehaald.

JE KLANT THUIS LATEN VOELEN

Het is belangrijk om je klant meteen thuis te laten voelen als deze je bedrijf betreedt. Het moet duidelijk zijn dat hetgeen wat je wilt uitstralen, één geheel vormt met de rest van je bedrijf.

SHOWROOM

In een showroom moet de aandacht vooral uitgaan naar de producten zélf. Omdat in dit geval er veel kleine producten zijn, is er gekozen om een selectie uit het totaalaanbod, gegroepeerd per productgroep uit te stallen op een wit presentatieblok. Door de donkere achtergrond steekt deze mooi af. De producten worden extra uitgelicht door spots aan een rail.

MAATWERK BALIE

Deze grote maatwerk balie biedt genoeg werkruimte aan medewerkers om grote bestelhoeveelheden op de balie te plaatsen. De horizontale latjes zijn een item wat op verschillende plekken in het interieur terug komt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen ?

Reactie Dirk: 

.jpg

Reactie Dirk:

Totaalontwerp voor nieuw pand

​Ik was op zoek naar een totaalontwerp voor een nieuw pand: vanwege de groei van mijn bedrijf was besloten om een nieuwe, grotere locatie te betrekken. Deze was gevonden, maar de staat waar deze zich op dat moment in bevond, was niet hetgeen wat bij mijn bedrijf paste.

Gelukkig kwam ik in contact met Studio Blauw.

Bij het eerste uitgebreide gesprek heb ik mijn wensen kunnen aangeven, welke zij op een deskundige manier hebben vertaald naar een totaalontwerp.

Betrokkenheid tijdens het hele proces

Er is blijk van betrokkenheid gegeven tijdens het hele proces: door regelmatig contact over en weer was er ruimte om kleine aanpassingen van mijn kant door te geven, en nog meer te finetunen richting het eindresultaat. 

Het was prettig dat Studio Blauw de contacten met de interieurbouwer en andere uitvoerende partijen onderhield, zodat ik mijn handen vrij had om andere zaken te regelen.

Het totaal is niet alleen mooi geworden, maar ook praktisch gebleken. Door het gebruik van de juiste kleuren en materialen heeft De Leidingshop de uitstraling gekregen waar naar ik op zoek was.

bottom of page