top of page

ONTWERP  KANTOORRUIMTE

Ontwerp kantoorruimte

Studio Blauw is gevraagd om een ontwerp te maken voor deze kantoorruimte

WIE

Leidingshop

DE BEDRIJFSUITSTRALING

De bedrijfsuitstraling moet geïntegreerd zijn binnen een interieurontwerp. Deze kantoorruimtes, behorende tot een bedrijf wat onder andere beregeningsinstallaties verkoopt, geven meteen al de juiste indruk.

WAAR

Bergeijk

BIOPHILIC DESIGN

Het buitenleven naar binnen halen, dat is wat biophilic design inhoud. Niet alleen past dit thema perfect bij deze opdrachtgever, het heeft verder nog meer positieve effecten: het is bewezen dat mensen zich beter voelen in een natuurlijke omgeving. De werksfeer gaat omhoog, terwijl het ziekteverzuim omlaag gaat.

INTERIEURONTWERP

In het interieurontwerp staat "buiten wordt binnen" centraal; het buitengevoel wordt naar binnen gehaald door het toepassen van buitenmaterialen als gevelbekleding, tuinmeubilair in de vergaderruimte, een kleed wat qua kleurstelling doet denken aan een grasmat, het toepassen van echte planten en het plaatsen van  levendige visuals van beregening op enkele wanden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen ?

foto Dirk-min (1).jpg

Reactie Dirk: 

Totaalontwerp voor nieuw pand

​Ik was op zoek naar een totaalontwerp voor een nieuw pand: vanwege de groei van mijn bedrijf was besloten om een nieuwe, grotere locatie te betrekken. Deze was gevonden, maar de staat waar deze zich op dat moment in bevond, was niet hetgeen wat bij mijn bedrijf paste.

Gelukkig kwam ik in contact met Studio Blauw.

Bij het eerste uitgebreide gesprek heb ik mijn wensen kunnen aangeven, welke zij op een deskundige manier hebben vertaald naar een totaalontwerp.

Betrokkenheid tijdens het hele proces

Er is blijk van betrokkenheid gegeven tijdens het hele proces: door regelmatig contact over en weer was er ruimte om kleine aanpassingen van mijn kant door te geven, en nog meer te finetunen richting het eindresultaat. 

Het was prettig dat Studio Blauw de contacten met de interieurbouwer en andere uitvoerende partijen onderhield, zodat ik mijn handen vrij had om andere zaken te regelen.

Het totaal is niet alleen mooi geworden, maar ook praktisch gebleken. Door het gebruik van de juiste kleuren en materialen heeft De Leidingshop de uitstraling gekregen waar naar ik op zoek was.

bottom of page