exclusief interieurontwerp

Wat maakt een exclusief interieurontwerp, exclusief?

De eerste reactie hierop is, dat het ontwerp wat voor jou samengesteld is, uniek is: het interieur wat wij voor je creëren, vind je nergens anders.

Dit kunnen we alleen doen, als jij als opdrachtgever dit aandurft.

Durf je buiten de gebaande paden te treden, durf je voorop te lopen op de trends, zonder dat je een interieur hebt wat over enkele jaren 'echt niet meer kan?'

trends interieur

Wij als ontwerpers zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en trends binnen de interieur branche, doordat we regelmatig (inkoop)beurzen bezoeken. Ook worden we online door verschillende kanalen op de hoogte gebracht van de nieuwste materialen en toepassingen.

uniek ontwerp

Meubels en materialen komen van diverse leveranciers; wij pikken datgene uit het brede aanbod, wat bij u past. Dit vormt samen het unieke ontwerp van Studio Blauw.

Eventueel maatwerk wordt meegenomen, zodat je alles onder 1 dak kan uitbesteden.

interieur vakmensen

Om je droominterieur te verwezenlijken, kunnen we de hulp inroepen van diverse bedrijven. Er is een interieur team met vakmensen samengesteld die je bijstaat bij de uitvoering van je project: op deze manier dragen we er zorg voor dat ons ontwerp voor 100% wordt uitgevoerd zoals bedoeld.

luxe materialen

Een tweede aspect om een interieur een luxe uitstraling te geven, is het toepassen van luxe materialen. Denk hierbij aan natuursteen, messing of zijde, welke verwerkt zijn in bepaald interieur items.

Met een verdere aankleding kun je helemaal uitpakken. Denk hierbij aan een handgeweven karpet waarin zijde is verwerkt of een mondgeblazen lampenkap.

Als je designbank in een rijke stof is uitgevoerd, zien kenners meteen dat je een tijdloos item in huis hebt gehaald.

Wil je jezelf laten verrassen, laat ons je budget weten, wij zoeken de mooiste interieurspullen voor je uit.

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact