ONZE PORTFOLIO:

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

"Wij houden van mooie dingen maken"

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Kantoorinrichting Tilburg

Een praktische en luxe kantoorinrichting in Tilburg

Als bedrijf wil je je onderscheiden ten opzichte van je concurrenten. Juist met de kantoorinrichting maak je een statement. Wanneer je klanten ontvangt in een luxe en stijlvolle omgeving, dan heb je vaak al een streepje voor. Maar hoe origineel of luxe je kantoorinterieur in Tilburg er ook uitziet, niet alleen de uitstraling telt. Je medewerkers zitten dan wel in een mooie omgeving, het interieur moet ook praktisch ingedeeld zijn. Je medewerkers moeten zich ook gemakkelijk door het interieur kunnen bewegen. De indeling en uitstraling van je kantoorinterieur kun je het beste laten ontwerpen door een betrouwbare en ervaren interieurontwerper.

Met hulp van een interieurontwerper je kantoor inrichten in Tilburg

De perfecte balans tussen een stijlvolle uitstraling en een functioneel interieur, is het beste te bereiken als je een interieurontwerper inschakelt. Studio Blauw heeft ruime ervaring in kantoorinrichtingen en onze interieurontwerpers helpen je graag verder met je kantoor inrichten in Tilburg. Dit alles begint met een intake. Tijdens de intake leren wij jou en je bedrijf kennen, zodat we een idee krijgen wat je kantoorinrichting moet uitstralen. Uiteraard luisteren we ook naar alle eisen die jij hebt. Tijdens het uitwerken krijgt je interieurontwerp steeds meer vorm en we koppelen telkens naar jou terug. Zo blijf je goed op de hoogte van het ontwerptraject en heb je met het eindontwerp de basis voor een nieuw en uitdagend project. 

De inrichting van je kantoor in Tilburg door Studio Blauw

Wil je een kantoorinrichting verwezenlijken die voldoet aan alle eisen van deze tijd en waar je medewerkers zich thuis voelen? Schakel dan Studio Blauw voor de inrichting kantoor Tilburg. Welke eisen je ook stelt aan kantoorinrichting, wij laten ons niet beperken en we houden tijdens het ontwerpen rekening met al jouw gestelde eisen. Een persoonlijke en transparante benadering staan aan de basis voor onze ontwerpen. Mede doordat wij je bedrijf leren kennen, ontwerpen wij de ideale werkomgeving voor jou. 

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact