ONZE PORTFOLIO:

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

"Wij houden van mooie dingen maken"

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Kantoorinrichting Eindhoven

Hoe zie jij je kantoorinrichting in Eindhoven voor je?

Er komt nogal wat kijken bij het inrichten van een nieuw bedrijfsinterieur. Het opnieuw inrichten van je kantoor moet je dan ook niet onderschatten. Een goed eindresultaat valt of staat bij een goede voorbereiding en een gedegen ontwerp. Als je niet thuis bent in interieurontwerp, dan is het voor een kantoorinrichting juist aan te raden om een interieurontwerper in te schakelen. Een interieurontwerper die gespecialiseerd is in kantoorinrichting, houdt rekening met alle aspecten. Niet alleen de uitstraling en het gebruik van mooie materialen staat centraal, ook een praktische inrichting is net zo belangrijk.

Laat je kantoor inrichten in Eindhoven door een interieurontwerper

Wil je je kantoor inrichten in Eindhoven of omgeving door een interieurontwerper? Dan komt Studio Blauw al snel in beeld. Wij hebben met veel succes in de gehele regio al vele kantoorinrichtingen ontworpen en ook jou kunnen wij helpen. Tegen welke interieurvraagstukken loop je aan? Wat zie jij onder een praktisch ingedeeld kantoor en wat wil je met je interieur uitstralen? Dit zijn zomaar wat vragen die wij stellen tijdens de intake. Op basis van jouw wensen en eisen, maar ook op basis van hoe je bedrijf bekend staat, ontwerpen wij de ideale werkomgeving voor jou. Tijdens het uitdiepen van het ontwerp krijgt de indeling en het interieur steeds meer vorm, zodat we het eindontwerp via een fraaie video in 3D aan je kunnen tonen. 

Studio Blauw is er voor het ontwerp van jouw inrichting kantoor Eindhoven

Studio Blauw staat voor deskundigheid en creativiteit. Wij houden ervan om mooie dingen te maken voor onze klanten. We zien graag dat onze klanten enthousiast zijn over onze ontwerpen, helemaal als we net een stapje verder gaan. Wil jij je ook laten verrassen door een schitterend ontwerp van je inrichting kantoor in Eindhoven? Laat ons je wensen weten en wij gaan voor je aan de slag. 

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact