ONZE PORTFOLIO:

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

"Wij houden van mooie dingen maken"

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Kantoorinrichting Den Bosch

Met een goede kantoorinrichting Den Bosch een functioneel en mooi kantoor

Het interieur van een kantoor kan veel doen voor de werksfeer op een kantoor. Als het interieur niet praktisch is ingericht, zal de productiviteit hieronder lijden. Dit is in veel kantoren het geval. Je medewerkers en klanten moeten zich gemakkelijk door het interieur kunnen bewegen. Daarnaast moeten medewerkers zich ook kunnen concentreren. Enkel een slimme en een praktische indeling kan hiervoor zorgen. Het is daarom verstandig om een deskundige interieurontwerper een ontwerp te laten maken voor zowel een mooie als praktisch ingedeelde kantoorinrichting Den Bosch. 

Je kantoor inrichten in Den Bosch door een deskundige interieurontwerper

Voor een praktisch en mooi ingericht kantoor is een slim design, gedegen kennis, een strakke planning en goed budgetbeheer nodig. Je ziet dat er dus meer bij kantoorinrichting komt kijken dan je misschien had gedacht. Studio Blauw helpt bedrijven bij het realiseren van een perfect ingericht kantoor. Wil jij ook hulp bij je kantoor inrichten Den Bosch? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen je graag met het ontwerp van een moderne, praktische en comfortabele kantoorinrichting welke voldoet aan alle hedendaagse eisen. Vertrouw op onze creativiteit om jouw project tot een succesvol einde te brengen.

Laat de inrichting van je kantoor Den Bosch door Studio Blauw ontwerpen

Een kantoor opnieuw inrichten doe je niet zomaar even. Dit is ook zeker niet verstandig, want je loopt hoe dan ook tegen diverse problemen aan. De inrichting van je kantoor Den Bosch vergt een goed doordacht plan en een helder ontwerp. Juist daarom is Studio Blauw je partner. Wij hebben ervaring met het ontwerpen van kantoorinrichting en gaan pas aan de slag als we jouw bedrijf goed kennen. Alleen dan ontstaat er een ontwerp die jouw bedrijf kenmerkt en voor jouw medewerkers praktisch in gebruik is. 
 

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact