Bedrijfspand

Vanwege plannen om een groter bedrijfspand te betrekken zijn we benaderd om een ontwerp te realiseren voor het kantoor, de showroom en de vergaderruimte van de Leidingshop.

Leidingshop

WAT

Leidingshop

WAAR

Bergeijk

De klant centraal

Voor aanvang van elk ontwerp staat een profielschets van de klant centraal: wat voor bedrijf is de Leidingshop, wie zijn zijn klanten, hoe wil je de nieuwe ruimtes gaan gebruiken, wat wil je uitstralen?

Al gauw werd duidelijk dat een stoer, licht industrieel uiterlijk gewenst was: naast de afzet via de webwinkel bestaat de mogelijkheid om bestellingen af te halen. Vaak wordt dit gedaan door bedrijven (hoveniers) of consumenten in werkkleding, dus het geheel moet wel tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen modderschoenen.

Het interieurontwerp

In het interieurontwerp staat "buiten wordt binnen" centraal; het buitengevoel wordt naar binnen gehaald door het toepassen van buitenmaterialen als gevelbekleding, tuinmeubilair in de vergaderruimte, een kleed wat qua kleurstelling doet denken aan een grasmat, het toepassen van echte planten en het plaatsen van  levendige visuals van beregening op enkele wanden.

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact