ONZE PORTFOLIO:

"Wij houden van mooie dingen maken"

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Interieurontwerp Tilburg

Creëer een ontspannen werkomgeving met een interieurontwerp Tilburg

Wist je dat de interieurindeling van je kantoor in belangrijke mate bijdraagt aan de productiviteit van je medewerkers? In een onpraktisch ingericht kantoor zal de productiviteit in de regel lager zijn dan in een kantoor die wel praktisch is ingericht. Laat je een nieuw interieurontwerp Tilburg maken, dan gaat dit niet alleen om het uiterlijk van je interieur. Ook de wijze waarop je het interieur indeelt is van wezenlijk belang. Een goed interieurontwerp is altijd een goede balans tussen uiterlijke kenmerken en een praktische indeling. 

 

Jouw ideale interieurontwerp wordt gemaakt door een interieurontwerper Tilburg

Een fris, helder en praktisch ingedeeld kantoor zal iedereen goed doen. Helemaal als het interieur ook fraai en stijlvol oogt. Je kantoor zal dan een inspirerende omgeving voor je medewerkers worden waarbij je tevens je gasten ontvangt met veel plezier. Als interieurontwerper in Tilburg kan Studio Blauw je helpen bij het indelen en ontwerpen van jouw bedrijfsinterieur. Of je nu kiest voor een meer behoudend interieur of dat je de grenzen wilt opzoeken, wij luisteren naar jouw verhaal en baseren hier het ontwerp op. Wij staan voor een persoonlijke benadering, waardoor we je bedrijf goed leren kennen. Zo zullen we tot een eindontwerp komen, waarbij het interieur vertelt waar je bedrijf voor staat.

Studio Blauw is jouw interieurontwerper in Tilburg

Het ontwerpen van een bedrijfsinterieur kan veel voeten in de aarde hebben. Er zijn namelijk veel zaken waaraan gedacht moet worden. De indeling moet praktisch zijn, medewerkers moeten comfortabele werkplekken hebben en het interieur moet een uitnodigende, flitsende of inspirerende uitstraling hebben. Je wordt bij het ontwerptraject nauw betrokken, zodat het ontwerp goed aansluit op jouw wensen. Wanneer het eindontwerp volledig aan je eisen voldoet, heb je een goede basis voor de inrichting van je nieuwe interieur.

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact