Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

"Wij houden van mooie dingen maken"

Interieurontwerp Eindhoven

Een mooi interieurontwerp Eindhoven op maat

Voor bedrijven die flink groeien, kan een stijlvol en goed ingedeeld interieur een probleem zijn. Zo kan de indeling op den duur behoorlijk chaotisch zijn en erg onpraktisch. Je zult helemaal uitstraling verliezen als je ook nog eens gebruikmaakt van kantoormeubilair die niet bij de rest van de meubels past. Als dit het geval is, kan je interieur wel een metamorfose gebruiken. Studio Blauw kan voor jou een mooi interieurontwerp Eindhoven maken, waarbij rekening wordt gehouden met de groei van je onderneming.

Met hulp van een interieurontwerper Eindhoven een nieuw en fris interieur

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsontwerp? Ben je niet bang om gebruik te maken van gewaagde of vooruitstrevende vormen en kleuren in je interieur? Dan wordt het tijd om Studio Blauw in te schakelen. Als interieurontwerper Eindhoven houden wij van mooie dingen maken voor onze klanten. Met een deskundige blik bekijken wij het verhaal dat jij wilt vertellen en passen dit toe in het ontwerp. Welke ideeën jij ook hebt, we zullen er altijd voor zorgen dat jouw bedrijfsinterieur de originele, stijlvolle en praktische uitstraling krijgt die bij je onderneming past.

 

Vertrouw op Studio Blauw als hét interieurontwerp bureau van Eindhoven

Het implementeren van een nieuw bedrijfsinterieur is voor jou ongetwijfeld geen dagelijkse taak. Met een goed ontworpen interieur kun je ook jarenlang vooruit, maar dit moet je dan wel door een professionele interieurontwerper laten ontwerpen. Studio Blauw is als interieurontwerp bureau Eindhoven wel dagelijks met bedrijfsinterieurontwerpen bezig en heeft voor vele klanten al hun nieuwe bedrijfsinterieur ontworpen. Wij luisteren naar je wensen, we beantwoorden je vragen en ontwerpen op basis van al deze gegevens de meest optimale werkomgeving voor jou en je medewerkers. 

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact