ONZE PORTFOLIO:

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

"Wij houden van mooie dingen maken"

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Interieurontwerp Den Bosch

Een praktisch en stijlvol interieurontwerp Den Bosch

 

Een interieurinrichting voor zowel thuis als voor een bedrijf, moet je eigen persoonlijkheid uitstralen. Dit gaat verder dan foto’s of persoonlijke eigendommen mixen met een bepaalde stijl. Door persoonlijke eigendommen toe te passen binnen een optimale indeling samen met bepaalde kleuren, materialen en lichtbronnen komt jouw persoonlijke uitstraling naar voren. Wend je voor een nieuw interieurontwerp Den Bosch dan ook tot een interieurontwerper die met alle facetten rekening mee houdt.

Een interieurontwerper Den Bosch die rekening met persoonlijke kenmerken houdt

 

Als interieurontwerper Den Bosch speelt bij Studio Blauw de persoonlijkheid een belangrijke rol. Wanneer je ons je bedrijfsinterieur laat ontwerpen, dan houden wij van een persoonlijke aanpak. Tijdens de intake gaan we met je om de tafel om zoveel mogelijk de kernmerken van jou en je onderneming te leren kennen. Op basis van je wensen, eisen, vragen en het beeld dat jij schetst van je onderneming gaan wij aan de slag met het ontwerp. Jij wordt ook meegenomen in het tussentijds ontwerp, zodat je het mooie eindresultaat in 3D te zien krijgt bij de eindpresentatie.

Studio Blauw als jouw interieurontwerper in Den Bosch

Wanneer je een interieurontwerper in Den Bosch of omgeving zoekt voor het ontwerpen van jouw bedrijfsinterieur, dan is Studio Blauw graag jouw partner. Samen gaan we op zoek naar de optimale werkomgeving die bij jouw bedrijf past, waar je klanten kunt ontvangen en je medewerkers naar uitzien om de dag te beginnen. Alles wordt in het ontwerp meegenomen; de indeling, de stijl, de identiteit die je wilt uitstralen, een lichtplan en de gekozen producten. Met het uiteindelijke eindontwerp krijg je goed voor ogen hoe je interieur eruit komt te zien en vormt het de basis voor een definitieve verandering van je interieur.

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact