Vernieuwend en hip ontwerp

Het doel was, om na de verbouwing een vernieuwend en hip ontwerp gerealiseerd te hebben, zodat dit bedrijf vaker gevonden zou worden door een jonger publiek.

De bestaande klantenkring moest zich natuurlijk ook thuis voelen in de nieuwe uitstraling van de zaak.

Wensen van de klant

Haerkens Optiek

De wens van de klant, onze opdrachtgever, was dat er een kleurrijke, maar warme uitstraling zou ontstaan.

Dit is bereikt door twee accentwanden te maken voorzien van een kleurrijk behang, waarbij enkele warme kleurtonen terugkomen op enkele wanden.

 

De basis van de winkel is echter warm en rustig, zodat er een huiselijke sfeer ontstaat.

Meedenken met praktische zaken

WAT

Optiekzaak

WAAR

Bergeijk

Het meedenken met praktische zaken is voor een ontwerpteam uiterst belangrijk; zo was de oogmeetruimte eerst een donkere kamer, wat voor een klant minder prettig aanvoelt om te betreden.

Studio Blauw heeft bedacht om een print op folie uit te zoeken met diverse voordelen:

- wel daglicht

- geen zicht op onaantrekkelijke parkeerplaats

- privacy van klant

- ruimte wordt als groter en prettiger ervaren

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact