top of page

INTERIEUR ONTWERP OPTIEK

Interieur ontwerp optiek

Dit interieur ontwerp leidde naar een kleurrijke optiek

WIE

Hearkens optiek

VERNIEUWEND EN HIP ONTWERP

Hier luidde de opdracht om een vernieuwend en hip ontwerp te realiseren, zodat een jonger publiek de weg weet te vinden naar deze optiekzaak die al jaren in het centrum is gevestigd.

BESTAANDE KLANTEN BEHOUDEN

WAAR

Bergeijk

Naast de nieuwe klantengroep, moeten uiteraard ook de bestaande klanten behouden blijven. Daarom is gekozen voor warme wandkleuren en een vloer in houtlook, welke een huiselijke sfeer weergeeft.

Voor de kinderen is juist een opvallend kleurrijke visual geplaatst.

PRAKTISCH GEBRUIK

Een winkel moet niet alleen mooi zijn, maar zeker ook praktisch in gebruik. De professionele ontwerpers van Studio Blauw denken daarom altijd mee. Zo is bijvoorbeeld voor de oogmeetruimte een matte raamfolie met print bedacht. Op deze manier is er voldoende daglicht, klanten worden niet afgeleid door het zicht op de binnenplaats en het voelt prettig aan om een kleine ruimte te betreden waar daglicht is.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen ?

Reactie Stefan:

Opfrisbeurt bedrijf

Omdat ik op zoek was naar een opfrisbeurt voor mijn bedrijf, een optiekzaak die al 12 jaar in het centrum gevestigd is, ben ik gaan zoeken naar een interieurontwerper die een passend ontwerp voor me kon maken. Het was belangrijk dat zowel mijn vaste klanten (een ouder publiek) zich thuis moest voelen in mijn nieuwe winkel, maar ook dat jongeren, op zoek naar een trendy montuur, mijn zaak wisten te vinden.

Kleurrijke en warme uitstraling

Ik ben in gesprek gekomen met Ilse, en zij begreep waarnaar ik op zoek was. Mijn wens om een zaak met een kleurrijke en warme uitstraling te krijgen is terug te zien in het eindresultaat.
 

Na de verbouwing is er een meer ruimtelijke uitstraling ontstaan, mede door een optimale indeling. De winkel oogt nu fris en ruimtelijk en de monturen komen nu beter tot zijn recht. Naast een fijne werkplek is het ook een omgeving waar klanten zich prettig voelen.

Ruimtelijke uitstraling door optimale indeling

Studio Blauw van harte aanbevelen

Ik kan collega ondernemers Studio Blauw van harte aanbevelen; door een open communicatie en een regelmatig, gemoedelijk contact is het eindresultaat bereikt wat ik voor ogen had.

bottom of page