Interieur design Tilburg

Een prachtig interieur design Tilburg voor jouw bedrijf

 

Er kunnen allerlei redenen zijn om de indeling en het interieur van je bedrijfspand te veranderen. Het kan zijn dat je een nieuw bedrijfspand gaat betrekken en je een goed interieurontwerp nodig hebt. Maar het kan ook dat je bestaande interieur niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd of dat de indeling niet meer praktisch is. Betreffende kantoorinrichting is erg veel mogelijk, maar zelf een ontwerp maken is lastiger dan je denkt. Je hebt dan ook het deskundige oog van een interieurontwerper nodig. De interieurontwerper verwerkt jouw persoonlijkheid of de identiteit van je bedrijf in het interieur design Tilburg.

Laat je interieur ontwerpen door een betrouwbare interieurdesigner Tilburg

 

Zoek je een betrouwbare interieurdesigner uit Tilburg?

Met Studio Blauw weet je zeker dat betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel staan. Tijdens een intake maken wij kennis met jou, je bedrijf en alle wensen die jij hebt betreffende je interieur. Met al deze gegevens zorgen wij voor een goed en functioneel ontwerp van je interieur, waarin de identiteit van je bedrijf centraal staat. Tijdens het ontwerptraject zetten wij het ontwerp in een 2D en 3D model, zodat je het ontwerp ook daadwerkelijk kunt visualiseren. Onderdeel van het ontwerp is een lichtplan en we laten je kennismaken met diverse soorten materialen en producten. Uiteindelijk leidt dit tot een eindontwerp dat de basis voor je nieuwe interieur vormt. 

Een stijlvol design interieur Tilburg met Studio Blauw

Voor design interieur Tilburg is Studio Blauw een logische partner. Met veel ervaring in het ontwerpen van interieurs hebben wij al veel bedrijven geholpen met het ontwerpen van een nieuw interieur. Ook jou helpen wij als je je kantoor opnieuw wilt laten inrichten. We zorgen voor een ontwerp waarin design en efficiëntie goed gecombineerd worden en waar zowel jouw medewerkers als je klanten zich thuis zullen voelen. 
 

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

"Wij houden van mooie dingen maken"

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact