Interieur design Eindhoven

Is het tijd voor een nieuw interieur design Eindhoven?

Het is natuurlijk belangrijk voor jou dat je je klanten in een stijlvolle omgeving ontvangt. Ook je medewerkers moeten zich comfortabel voelen in je bedrijf, zij moeten hier immers het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. De indeling van je bedrijfspand en het interieur spelen hierbij een cruciale rol. Een kil kantoor zal allerminst een comfortabele en inspirerende omgeving zijn om in te werken en klanten ontvangen zal ook niet prettig zijn. Met een nieuw interieur design Eindhoven geef je je kantoor een warme en uitnodigde uitstraling. Je klanten voelen zich hierdoor welkom en je werknemers worden opnieuw geïnspireerd. 

Op weg naar een nieuwe interieur met hulp van een interieurdesigner Eindhoven

Als interieurdesigner in Eindhoven is Studio Blauw jouw partner voor het ontwerp van je nieuwe interieur. Hoe zie jij de perfecte indeling en het interieur voor je? Welke oplossing zoek je voor bepaalde interieurproblemen en met welk soort klanten heb je te maken? Dit zijn zomaar enkele vragen die beantwoord moeten worden als wij persoonlijk met je om de tafel gaan tijdens de intake. Zo vormen wij een goed beeld van je onderneming en zijn we in staat om een goed ontwerp te maken die bij jou past. Bij het uitdiepen van het ontwerp word je nauw betrokken, zodat je zeker tevreden zult zijn over het eindresultaat.

Met Studio Blauw een prachtig design interieur Eindhoven

Studio Blauw is als de bedrijfsinterieurontwerper van Eindhoven en omgeving thuis in het ontwerpen van mooie en functionele interieurs. Wij houden ervan om mooie dingen te maken en passen onze kennis graag toe. Het is voor ons een uitdaging om voor jou het perfecte ontwerp te maken. Wij voeren onze werkzaamheden professioneel uit en maken hierbij gebruik van 3D technieken. Mede hierdoor is het mogelijk om het ontwerp tijdens het project al te visualiseren en kun je je een goed beeld vormen van hoe je design inrichting Eindhoven eruit gaat zien. Voor een ontwerp waarin alles klopt, neem je contact op met Studio Blauw.

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

"Wij houden van mooie dingen maken"

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact