Interieur Design Den Bosch

Een nieuw interieur met interieur design Den Bosch

De inrichting van je bedrijfspand voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd? Is je bedrijf gegroeid en is een andere indeling nodig? Voor het ontwerpen en inrichten van een interieur design in Den Bosch heb je kennis van zaken nodig. De interieurontwerper helpt je hierbij en zal je veel werk uit handen nemen. Eigenlijk is jouw taak om goed te verwoorden wat je wilt en welk soort indeling en interieur je voor ogen hebt. Immers, op basis van jouw gegevens, wensen en eisen zal de interieurontwerper een ontwerp maken die mooi is, stijlvol en bovendien functioneel in gebruik.

Schakel dé interieurdesigner uit Den Bosch in

 

Er komt nogal wat kijken bij het inrichten van een nieuw bedrijfsinterieur. Natuurlijk moet het interieur er stijlvol en uitnodigend uitzien. Maar het moet ook praktisch zijn. Je medewerkers en klanten moeten zich gemakkelijk door het interieur kunnen bewegen. Stijlvol en praktisch kunnen goed samengaan als er goed over het ontwerp is nagedacht. Studio Blauw is als interieurdesigner in Den Bosch bedreven in het omzetten van jouw interieurvraagstuk naar een ontwerp voor een optimale werkomgeving. Niet alleen het algehele ontwerp is belangrijk. Ook aan de details besteden we veel aandacht om een prachtig totaalplaatje te krijgen.

Blijf met Studio Blauw betrokken bij je design interieur Den Bosch

Het team van Studio Blauw inzetten voor je design interieur in Den Bosch, is het beste wat je interieur kan overkomen. Wij betrekken jou bij iedere stap die we zetten. Dit begint met een uitgebreide intake, waarbij jij je wensen en eisen aangeeft en het voor ons mogelijk is om te bepalen waar je bedrijf voor staat. Dit is belangrijk voor ons om te weten, want hiermee geven we het ontwerp de uitstraling die het nodig heeft. Met onder andere een 2D en 3D ontwerp wordt het ontwerp steeds dieper uitgewerkt. Wanneer je tevreden bent over het uiteindelijke eindresultaat, zal ons ontwerp de perfecte basis vormen voor de start van je project. 

Ilse en Fred vormen samen Studio Blauw.

 

Met onze frisse en deskundige blik bieden wij de oplossing voor jouw interieurvraagstuk.

Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat hiervoor nodig is. Door onze kennis los te laten op jouw vragen zorgen wij voor het resultaat waar jij blij van wordt.

We ontwerpen voor de zakelijke markt.

Ook particuliere opdrachtgevers zijn we van dienst, als deze op zoek zijn naar een interieur met een luxe uitstraling.  

Wij houden van mooie dingen maken! Ben jij op zoek naar hét ontwerp waar alles klopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vernemen graag van je.

"Wij houden van mooie dingen maken"

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE KWALITEITSBEDRIJVEN

Locatie

Studio Blauw

Plan-B,      2.46

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Social Media
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon
KvK    71255133
IBAN  NL04 KNAB 0259 6575 81
Contact