top of page

Projectinrichting voor je bedrijf:
Studio Blauw Eindhoven -
Bedrijfsinterieur projecten voor het MKB

Studio Blauw, de beste start voor projectinrichting!
Nieuwe raambekleding, nieuwe vloer of andere bureaus nodig?
Studio Blauw bedrijfsinterieur projecten uit Eindhoven ontwerpt en realiseert stijlvolle interieurs met dat unieke hospitality gevoel, waarbij alles op elkaar afgestemd is.
Geef jouw kantoor, showroom, horeca gelegenheid of wachtruimte een andere uitstraling!

Is je bedrijf toe aan een fris interieur?

Is je bedrijf toe aan een fris interieur? Ga je verhuizen naar een nieuwe locatie, of mag je bedrijfsinterieur meer representatief worden richting de huidige eisen? Lees dan verder wat Studio Blauw voor je kan betekenen.

Nieuw meubilair, nieuwe raambekleding of een andere vloer voor je bedrijfsinterieur.

Door slijtage van de producten of voor uitbreiding van je locatie ben je op zoek naar nieuw meubilair, nieuwe raambekleding of een andere vloer voor je bedrijfsinterieur. Maar hoe maak je de juiste keuze tussen het uitgebreide aanbod van diverse leveranciers?  Wat is het beste materiaal voor jouw situatie?

En, hoe zorg je dat het eindresultaat optimaal bij elkaar combineert?

Als geen ander begrijpen we hoe moeilijk het is om de juiste keuze te maken  en nieuwe producten op elkaar af te stemmen.

Daarom maakt Studio Blauw van jouw bedrijfsinterieur een mooi passend geheel, binnen je wensen en grenzen van je budget.

Het bijzondere hospitality gevoel

Het bijzondere hospitality gevoel is kenmerkend voor onze interieurs: direct na het binnenstappen van de ruimte ervaar je het warme welkome gevoel. Dit zorgt dat klanten en medewerkers zich thuis voelen en graag hun tijd doorbrengen in je bedrijfsruimte.

Kantoorinrichting

Bij kantoorinrichting heb je te maken met een nieuw werkklimaat: de kantoortuinen zijn langzaam aan het verdwijnen en maken plaats voor het nieuwe werken. Kantoren worden steeds meer een ontmoetingsplek voor collega's. De vraag naar flexplekken en vergaderruimtes nemen toe.

Interieur voor horeca, zorg, retail of dienstverlening

Ben je op zoek naar een nieuw interieur voor je bedrijf in de horeca, zorg, retail of dienstverlening? Studio Blauw staat bekend om haar veelzijdige uiteenlopende projecten voor onder andere het MKB.

Klop bij ons aan voor je interieurproject en wij nemen samen met onze partners de zorg van je project uit handen. Naast specialisaties op het gebied van aankleding als vloeren, vloerbedekking, raambekleding en meubilair, bieden wij projectoplossingen voor akoestiek en verlichting. Kortom, je complete projectinrichting kun je aan ons uitbesteden. Wel zo makkelijk.

imageedit_8_8888063972.jpg
jpg.jpg

Wij zijn Fred en Ilse, de gezichten achter Studio Blauw. Als twee vakidioten weten wij als geen ander dat jouw bedrijfsinterieur invloed heeft op je zakelijke succes.

Elk project is bepalend voor de sfeer, of het nu gaat om klanten te verleiden, klanten thuis te laten voelen of dat je op zoek bent naar een sfeer waarin medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Wij spreken de taal van jou als ondernemer en helpen je vanaf het ontwerp tot en met realisatie van interieuroplossingen en ideeën. Dit gebeurt volgens de geldende bedrijfseisen en binnen jouw budget. Inmiddels hebben wij met diverse mooie bedrijven samengewerkt, die de samenwerking bestempelen als zeer prettig vanwege onze betrouwbaarheid en onze verrassende ideeën. Ook samenwerken?

Over ons

Wie is Studio Blauw?

Sfeer om klanten te verleiden

Van ontwerp tot realisatie

Tijd voor een kop koffie!

Wij maken graag tijd voor een kop koffie, om tijdens een informeel gesprek kennis te maken om te horen wat je wensen zijn én om te laten zien wie wij zijn.

  Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande knop of

bel naar 06 105 208 25

Cup of Coffee
bottom of page