HORECA  ONTWERP

Horeca ontwerp 

Een horeca ontwerp voor dé cocktailbar van Vlaanderen: een ruwe diamant

WIE

---

HORECA ONTWERP

Een fantastisch mooie uitdaging, om dit horeca ontwerp te mogen maken: een bestaand hamburgerrestaurant wil de ruimte van het naastgelegen pand betrekken bij het restaurant, en hier een cocktailbar van maken. De opdracht is, om de sfeer van industrieel en retro door te trekken, zodat er één geheel ontstaat.

KLANTMAGNEET

Ook deze zaak moet een klantmagneet worden voor het publiek. Dit kan alleen door jezelf te onderscheiden van de rest: het interieur wordt er geen met een 'netjes gepolijst industriële uitstraling'. Wij mochten de uitdaging aangaan om een rauwe industriële uitstraling te geven met het chique randje wat bij een cocktailbar hoort.

WAAR

Leuven

FUNCTIONEEL ONTWERP

Naast een prachtig interieurontwerp, leggen we ook een functioneel ontwerp neer: de bar is het middelpunt van de zaak, waar routing een belangrijke rol binnen het smalle pand. Vanwege het diepe barblad kunnen gasten hier ook eten, en later op de avond gezellig borrelen. De bar is bekleed met stoere 3D tegels in dezelfde kleur als de metalen roosters achter de bar. Beiden worden uitgelicht door LED-strips.

INTERIEUR ONTWERP MET EEN EIGEN UITSTRALING

Elk interieur ontwerp moet er een zijn met een eigen uitstraling; vanwege het reeds gevestigde en bekende restaurant zijn retro elementen teruggebracht in het nieuwe gedeelte. Er is onder andere gebruik gemaakt van Gobelinstof, retro verlichting en retro meubilair.

Enkele retro accessoires geven het geheel wat extra schwung.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

.jpg

Reactie opdrachtgever:

" Vrij toevallig in contact geraakt met Studio Blauw om voor ons een nieuw interieur te ontwerpen, van ons bestaand restaurant. Ze hebben me heel goed advies gegeven en zijn in dezelfde lijn gebleven met het huidig interieur. Waardoor er toch elementen konden worden behouden. Deze waren kostenbesparende dingen wat wij ook gevraagd hadden, maar toch gaf het ontwerp een volledige nieuwe sfeer weer. Dus het resultaat mocht er zijn! Bedankt Studio Blauw ".