1/4

Interieurstudio voor het MKB

Wij ontwerpen en realiseren stijlvolle interieurs met dat unieke hospitality gevoel. Geef jouw kantoor, showroom, horeca gelegenheid of wachtruimte een andere uitstraling!

Wat we doen

Studio Blauw maakt ontwerpen waarin zowel jouw klanten als medewerkers zich thuis voelen. Wij beschikken over alle kennis en middelen om het maximale potentieel uit jouw interieur te halen. Zodra je binnenstapt, voel je je welkom. Dit noemen wij het bijzondere hospitality gevoel, wat kenmerkend is voor onze ontwerpen. Studio Blauw staat bekend als een veelzijdige studio. Zo hebben wij interieurontwerpen gerealiseerd voor ondernemers in de horeca, retail, zorg of dienstverlening. Hospitality is bij ons waar het om draait. Wij maken interieurontwerpen en adviseren over materialen, kleuren, producten en meer. Klop bij ons aan voor interieurontwerp en de levering van producten, maar ook voor de totale uitvoering van jouw project. Wij vinden het prettig om met korte lijnen en een persoonlijke aanpak te werken, wij zijn flexibel en pas tevreden als jij gelukkig bent met het resultaat! Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Logo SB bedrijfs interieurontwerpers.png

Wij zijn Fred en Ilse, de gezichten achter Studio Blauw. Als twee vakidioten weten wij als geen ander dat jouw interieur invloed heeft op je zakelijke succes. Jouw interieur is bepalend voor de sfeer, of het nu gaat om klanten te verleiden, klanten thuis te laten voelen of dat je op zoek bent naar een sfeer waarin medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij spreken de taal van jou als ondernemer en helpen je bij het realiseren van interieuroplossingen en ideeën. Dit gebeurt volgens de geldende bedrijfseisen en binnen jouw budget. Inmiddels hebben wij met diverse mooie bedrijven samengewerkt, die de samenwerking bestempelen als zeer prettig vanwege onze betrouwbaarheid en onze verrassende ideeën. Ook samenwerken?

 

Kom een kop koffie drinken

We maken graag tijd voor een kop koffie, zodat we kennis kunnen maken. Neem contact met ons op via onderstaande knop of bel naar 06 105 208 25

Cup of Coffee